Tehnician auto

Unde? Østfold, Norvegia
Despre locul de munca: se cauta un technician auto, care sa se priceapa la reparatii auto, dar si la vopsirea masinilor dupa reparatii. Veti lucra intr-o echipa, la diferite proiecte, in functie de cum are angajatorul contracte. Despre program veti afla mai multe detalii direct de la angajator.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa aveti formare profesionala in domeniu. De asemenea, trebuie sa va pricepeti foarte bine la vopsirea masinilor si trebuie sa fiti o persoana minutioasa, atenta la detalii. In plus, trebuie sa puteti lucra si in conditii de stres si conform unor termene limita. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU in limba norvegiana. Nu in ultimul rand, trebuie sa stiti cum sa lustruiti masinile la final.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul, impreuna cu o fotografie pe adresa de e- [email protected]  cat mai curand, pana pe 31 ianuarie 2017

Despre angajator:

SkadeVekk AS

Vollsveien 13D 1366 LYSAKER

Telefon:   40404000

E-mail: [email protected]

Persoana de contact:   Kristian

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments