Dădacă în limba engleză

Unde? Sollentuna, Rotebro, Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă: veți avea grijă de doi copii. Unul are doi ani și jumătate, iar celălalt are cinci ani. Ambii copii vorbesc fluent engleză deja. Va trebui să îi luați de la grădiniță și să petreceți cu ei 2-3 zile pe săptămână, câte 3-4 ore pe zi. Uneori va trebui să gătiți pentru ei lucruri simple. De asemenea, părinții ar prefera un student sau o studentă, care să înceapă din luna august și care să fie dispus/ă să colaboreze pe termen lung pentru acest loc de muncă. Veți vorbi cu cei mici numai în limba engleză, pentru că părinții doresc să stimuleze copiii și să îi îndrume spre această limbă străină.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în a lucra cu cei mici. De asemenea, trebuie să fiți dispuși să începeți să lucrați din august și să vorbiți fluent limba engleză. Nu în ultimul rând, trebuie să fiți dispuși să gătiți uneori pentru cei mici.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica folosind link-ul http://barnvaktistockholm.se/jobba_hos_oss sau puteți trimite CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

FÖRENINGEN BARNAKADEMIN

Midskogsgränd 11, 3tr 11543 Stockholm

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments