Descriere: Compania desfasoara activitati de planificare si proiectare. Persoana care va ocupa acest post va trebui sa genereze desene/schite 2D, va utiliza instrumentul de examinare 3D si va participa la revizuirea designului.

Firma: IKM CONSULTANTS AS

Ocupatie: Inginer de proiectare a conductelor

Localitate: STAVANGER/OSLO

Cerinte: Master sau licenta in inginerie mecanica, min. 5 ani experienta in ingineria proceselor din cadrul industriei petroliere si de gaze, experienta in utilizarea software-ului PDMS, abilitati de comunicare, abilitate de a lucra independent si in echipa, persoane proactive, sistematice, corecte, care sa respecte termenele si cerintele de calitate. Trebuie sa cunoasteti bine legile, standardele si normele aplicabile disciplinei.

Limbi straine: Limba engleza-fluent

Salariu: Va fi stabilit impreuna cu angajatorul

Alte beneficii: Sprijin pentru cazare

Durata contract: Temporar (2 ani), cu posibilitatea prelungirii contractului de munca. Se lucreaza 7,5 ore/zi. Angajare cat mai curand posibila

Mod de aplicare: Se transmite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments