Bucătar

Unde? Reykjavík, Islanda

Despre locul de muncă: se caută un bucătar entuziast, care să se alături echipei Bergsson, un restaurant deschis de o familie din Reykjavík. Veți lucra într-un mediu plăcut, întrucât angajatorul se bazează foarte mult pe modul în care socializează între ei oamenii care lucreză aici. Vă veți ocupa de prepararea bucatelor pentru oaspeți, împreună cu ceilalți colegi. Este un loc de muncă cu normă întreagă și veți lucra în ture.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți calificați drept bucătari sau să aveți experiență în domeniu. În plus, trebuie să comunicați fluent în limba engleză, întrucât în echipă mai sunt și alte persoane de alte naționalități.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected] (până pe 10 iunie). Puteți afla mai multe despre acest restaurant și de pe site-ul http://www.bergsson.net/.

Despre angajator:

Restaurant Bergsson

E-mail [email protected]

Web: http://www.bergsson.net/

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments