Cameriste (3 locuri de muncă disponibile)

Unde? Hordaland, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută cameriste care să lucreze la hotel din Hardanger, în perioad 1 mai – 31 august 2016. Hotelul este unul de dimensiuni medii, situat într-o zonă foarte frumoasă. Hotelul are și propriul restaurant. Pentru mai multe informații despre Hardanger, puteți accesa site-ul www.hardangerfjord.com. Locul de muncă este unul cu normă întreagă, pentru un an, cu posibilitatea de prelungire. Angajatorul oferă și cazare.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vorbiți engleză fluent. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin doi ani de experiență în domeniu.

 

Salariu: între 24.000 și 27.000 de coroane pe lună, în funcție de experiență și calificări. Timpul lucrat peste program se plătește cu 40% în plus.

 

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] până pe 30 aprilie 2016. Pentru mai multe informații: Mr. David Mathisen, telefon +358 505870763 sau e-mail on [email protected]

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9 51004 Tartu, Estland

E-mail: [email protected]

David Mathisen, Telefon: +358 505870763

Job Norway NUF este o agenție de recrutare de personal, iar în prezent caută cameriste pentru un hotel din Hardanger, Norvegia.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments