Asistent personal
Unde? Finlanda
Despre locul de muncă: se caută un asistent personl pentru un bărbat de 59 de ani. Vă veți ocupa de îngrijirea angajatorului: de la îmbrăcat până la ajutor în ceea ce privește a face duș sau ridicare din scaunul cu rotile. De asemenea, uneori va trebui să faceți câteva treburi în casă. Locul de muncă presupune să lucrați între 4 și 12 ore pe zi, în funcție de necesitățile angajatorului. Programul va fi în intervalul orar 08:00 – 21:00. Uneori va trebui să lucrați și în weekend sau de sărbători.
Ce condiții trebuie să îndepliniți? trebuie să fiți o persoană răbdătoare, căreia îi place să lucreze cu oameni. De asemenea, trebuie să aveți o condiție fizică bună, din moment ce uneori va trebui să ridicați bărbatul din scaunul cu rotile. Trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, pentru a-i înțelege toate nevoile.
Salariu: 10,67 euro pe oră + bonusuri. Când veți lucra sâmbăta și duminica, veți fi plătiți cu 20% mai mult.

 

Vă interesează locul de muncă? Înregistrați-vă pe site-ul http://www.workinfinland.com/jobs-in-finland/personal-assistant-3/#.VvuPc5yLTDd și apoi încărcați CV-ul dumneavoastră.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.workinfinland.com

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments