Ospătari (3 locuri de muncă disponibile)
Unde? Stockholm, Suedia
Despre locul de muncă: se caută ospătari care să și întrețină atmosfera, pe lângă faptul că trebuie să se ocupe de servitul clienților. Angajatorul își dorește persoane deschise, care să poată face spectacol, având în vedere că localul se axează pe întreținerea clienților și realizarea unei atmosfere degajate.
Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să puteți comunica fluent în limb engleză, pentru că veți face parte dintr-o echipă internațională. De asemenea, trebuie să puteți interacționa foarte bine cu clienții și trebuie să aveți experiență în ceea ce privește ospătăria.
Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză până pe 30 aprilie pe adresa de e-mail [email protected]. Despre salariu veți discuta direct cu angajatorul, la interviu.
Despre angajator:
Melt Bar & Restaurang
11138 STOCKHOLM
E-mail: [email protected]
MELT este un local realizat pe stil american, cu un concept adus din New York. Aici se servesc cocktail-uri, fiind un local ideal pentru distracție între prieteni. De asemenea, clienții se pot bucura și de mâncare, dar și de petreceri tematice.

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments