Bucătar șef

Unde? Trondheim, Norvegia

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de pregătirea celor mai bune preparate italiene (paste, pizza). Veți lucra în regim a la carte. Veți participa la întâlniri de echipă, veți ajuta la realizarea programului lunar, vă veți ocupa de comandarea ingredientelor, veți ține legătura cu managerul. Este un loc de muncă permanent, cu normă întreagă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență relevantă în domeniu. De asemenea, trebuie să atașați CV-ului și recomandări de la foști angajatori. În plus, trebuie să fiți o persoană foarte deschisă, bine organizată și trebuie să puteți lucra repede. În plus, trebuie vorbiți fluent limba engleză.

Salariu: 30.000-35.000 de coroane pe lună, în funcție de experiență și calificări.

Cazare: angajatorul vă poate ajuta să găsiți un loc în care să stați și veți plăti cel mult 5250 de coroane pe lună.

Vă interesează locul de muncă? Puteți să trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] până pe 30 mai 2016. La subiectul e-mailului ar trebuie să scrieți Head Chef.

După selecția interviurilor, urmează un interviu pe Skype cu managerul și apoi, persoana selectată va primi pe mail toate informațiile de care are nevoie. La început, contractul va fi pe trei luni (perioadă de probă) și apoi se poate transforma în contract permanent.

Despre angajator:

Una Pizzeria e Bar

Beddingen 14
7014 TRONDHEIM
E-post: [email protected]

Web: www.restauranteritrondheim.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments