Tâmplar (20 de locuri de muncă disponibile). Unde? Oslo, Norvegia.

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de diferite proiecte, în funcție  de cum are nevoie angajatorul. Uneori va trebui să citiți desene tehnice și să participați la proiectarea unor clădiri.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vorbiți fluent engleză sau norvegiană. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin trei ani de experiență în domeniu  (care să poată fi dovedită) și trebuie să aveți abilitatea de a citi desene tehnice. Veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați dacă: aveți experiență ce poate fi dovedită pe teritoriul scandinav, dacă aveți un permis de lucru deja valid pe teritoriul Norvegiei și dacă aveți deja un card norvegian Skattekort.

Ce oferă angajatorul? Un salariu competitiv, posibilitatea de a lucra într-un cadru stabil și serios, asigurare medicală.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected].

Despre angajator:

Workshop Bemanning & Kompetanse

Østensjøveien 43
0667 OSLO
E-post: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments