Persoană care să livreze ziare

Unde? Helsinki, Vantaa, Espoo, Finlanda

Despre locul de muncă: veți livra 8 ziare diferite către clienți. Locul de muncă este disponibil în perioada mai-sfârșitul lunii august. Veți lucra 3-4 ore, în general de la 2 dimineața până la 6 dimineața. Veți lucra prin rotație și veți avea  două zile libere diferite în fiecare săptămână. Vă veți deplasa fie cu autobuzul, fie cu mașina.

Salariu: între 500 și 900 de euro pe lună

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți o condiție fizică bună și trebuie să aveți peste 18 ani, din moment ce veți lucra noaptea. De asemenea, trebuie să puteți vorbi fluent engleză sau finlandeză. În plus, trebuie să fiți o persoană responsabilă, care să înțeleagă că e important ca ziarele să fie livrate până la 6 dimineața, atunci când se trezesc clienții și au nevoie de ziar. Dacă aveți o mașină proprie și permis de conducere valid în Finlanda, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați

Vă interesează locul de muncă? Aplicați folosind link-ul http://www.posti.com/careers până pe 31 mai 2016.

Despre angajator:

Posti Group Oyj

Työ useassa osoitteessa tai etätyö

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments