Bucătar part-time

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar care lucreze în regim part-time și care să pregătească bucatele din meniu. Restaurantul se bazează pe un concept rustic și pe mâncare ca acasă, în funcție de sezon.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să vă pasioneze tot ce are legătură cu bucătăria și trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, având în vedere că veți lucra într-o echipă internațională. De asemenea, trebuie să puteți lucra în echipă, dar și independent și trebuie să aveți o atitudine pozitivă față de colegi. Angajatorul preferă să aveți experiență în domeniu și să fiți o persoană responsabilă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected], înainte de 6 august 2016.

Despre angajator:

Fiskeriet Youngstorget

Youngstorget 2
0181 OSLO

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments