Bucătar pentru micul dejun

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: vă veți asigura că toate produsele care vor fi servite clienților sunt de calitate. De asemenea, veți organiza personalul din bucătărie și vă veți ocupa de planificări. Vă veți asigura că stocul de produse este mereu în regulă. Locul de muncă presupune să lucrați începând de la ora 2 dimineața, deci trebuie să aveți acces la o mașină proprie, pentru a ajunge la locul de muncă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană încrezătoare în forțele proprii, un lider și trebuie să îi inspirați pe ceilalți din echipă. În plus, trebuie să vorbiți fluent engleză și trebuie să înțelegeți economia unei bucătării, pentru ca totul să meargă foarte bine. Nu în ultimul rând, trebuie să comunicați fluent în limba engleză. Angajatorul preferă să aveți și experiență în domeniu.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

Elvebredden Catering AS

Myrerskogveien 12
0495 OSLO
Telefon: 22 67 91 80
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments