Bucatar

Unde? Nordul Norvegiei

Despre locul de muncă: se cauta un bucatar iscusit, care lucreze in perioada ianurie 2017-august 2017 la un hotel din Norvegia. In functie de cum va intelegeti cu angajatorul, contractul poate fi prelungit. De asemenea, trebuie sa pregatiti mancare pentru turisti in general straini.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti experienta de cel putin doi ani in domeniu. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, avand in vedere ca mediul in care veti lucra este unul international. Daca stiti si o limba nordica, atunci veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati, dar nu este un lucru obligatoriu.

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 28.000 si 30.000 de coroane pe luna, in functie de experienta si calificari. Angajatorul va poate ajuta sa gasiti si un loc in care sa stati, daca nu aveti deja cazare. Pentru mai multe detalii: David Mathisen +358 505870763 sau e-mail pe adresa [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected], in limba engleza si cat mai curand

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
8250 ROGNAN
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

Job Norway NUF este o agentie de recrutare de personal din Norvegia. In prezent cauta un bucatar pentru un hotel deosebit din aceasta tara.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments