Sofer

Unde? Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta un sofer, care sa conduca pentru o firma de transport doar pe teritoriul Norvegiei. In general, cu aceste camioane se transporta diferite marfuri, asa ca trebuie sa va asigurati ca totul va ajunge bine la destinatie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti permis de conducere CE; de asemenea, trebuie sa aveti certificat ADR si trebuie sa aveti experienta in industria transportului. Este neaparat nevoie sa comunicati fluent in limba engleza (scris si oral). In acelasi timp, angajatorul doreste sa aveti o atitudine pozitiva si sa aveti o conditie fizica buna.

Alte informatii: angajatorul va asigura un salariu competitiv si un loc de munca permanent. De asemenea, veti lucra intr-o echipa prietenoasa si veti beneficia de sprijinul angajatorului, cand veti avea nevoie.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected], in limba engleza si cat mai curand

Despre angajator:

Frank Dahl Transport AS

Nedre Eikervei 65
3045 DRAMMEN
Telefon: 32 20 30 80
E-mail: [email protected]

Web: www.frankdahl.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments