Paznic la un hotel

Unde? Sudul Islandei

Despre locul de muncă: se caută un paznic la un hotel din sudul Islandei. Veți lucra în timpul nopții și vă veți asigura că totul este în regulă și nu apar incidente de niciun tip.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să fiți o persoană punctuală, responsabilă. De asemenea, trebuie să aveți o condiție fizică bună și trebuie să vă adaptați ușor la turele de noapte. Angajatorul dorește să puteți comunica fluent în limba engleză, pentru că uneori veți intra în contact direct cu oaspeții hotelului, iar aceștia sunt, în mare parte străini.

Vă interesează locul de muncă? Completați formularul de pe site-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures și treceți „skogar” în dreptul angajatorului, până pe 1 decembrie 2016.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments