Montator de acoperisuri

Unde? BERGEN, Norvegia

Despre locul de munca: Lucrari in constructii desfasurate in multe proiecte noi si interesante.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: Certificat calificare, min. 3 ani experienta de lucru in acoperisuri, experienta de lucru cu asfalt/bitum/PVC, experienta cu PLUS, bune abilitati interpersonale pentru a contribui la un mediu de lucru bun, abilitatea de a urmari procedurile si practicile clar definite.  Limba engleza – bine sau o limba scandinava

Alte informatii: 19,5-23,5 euro brut/ora. Salariu competitiv, asigurari si pensie, dezvoltare personala, haine si instrumente necesare la lucru, angajatorul va sponsoriza biletul de calatorie initiala in Norvegia cu 500 NOK (54 euro) si va asigura cazare gratuita timp de 2 saptamani, posibilitate de salariu in avans.

Durata contractului: O luna pentru inceput, cu posibilitate de prelungire sau permanent pentru candidatul perfect. Se lucreaza 37,5-48 ore/saptamana in zona Bergen-ului. Angajare cat mai curand posibil.

Vă interesează locul de muncă? Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator: SKUTEVIKEN PERSONELL AS

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: eures.anofm.ro

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments