Ospătar

Unde? KIRKENES, Norvegia

Despre locul de muncă: veți lucra drept ospătar. Veți servi oamenii la mese, veți lua nota, veți strânge masa. De asemenea, vă veți ajuta colegii atunci când este nevoie. Veți servi micul dejun, prânzul și cina. O altă sarcină va fi aceea de a servi la evenimente, când e cazul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți o atitudine pozitivă față de colegi și de clienți. De asemenea, trebuie să aveți formare profesională ca ospătar și trebuie să aveți experiență în domeniu. Este necesar să puteți vorbi fluent limba engleză, însă cunoașterea uneia dintre următoarele limbi reprezintă un avantaj: rusă, germană sau o limbă nordică. Nu în ultimul rând, trebuie să vă pricepeți la calcule, pentru că acest lucru vă va ajuta când vine vorba de note de plată.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected] până pe 25 iulie 2016.

Pentru alte informații: Steffen Veshovde Mong, Tlf: +47 78995900, Mobil +47 48108366, Email: [email protected]

Despre angajator:

Scandic Kirkenes

Pasvikveien 1-3
9900 KIRKENES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments