Personal pentru bucătărie

Unde? TURKU, Finlanda

Despre locul de muncă: puteți opta dacă vreți să lucrați cu normă întreagă sau cu jumătate de normă. Veți lucra în cadrul unei echipe, pentru a vă asigura că toate preparatele sunt de calitate. Veți colabora cu ceilalți colegi și veți ajuta la pregătirea mâncării. Uneori, restaurantul are diferite promoții pentru clienți, așa că va trebui să vă adaptați meniurilor oferite celor ce vin să mânănce aici.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? În primul rând, trebuie să aveți experiență în domeniu. De asemenea, trebuie să puteți comunica în limba engleză, să aveți un certificate Evira și să puteți lucra într-o echipă. Așadar, este important să fiți o persoană comunicativă, astfel încât totul să meargă bine în bucătărie. În plus, trebuie să vă asigurați că în bucătărie este mereu curățenie. Nu în ultimul rând, trebuie să fiți o persoană responsabilă și punctuală.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând. Dacă aveți și alte întrebări, puteți suna la numărul de telefon 0442365144.

Despre angajator:

Woolshed Bar & Kitchen

Southern Cross Oy

Yliopistonkatu 29 b, 20100 TURKU

Woolshed Bar & Kitchen face parte dintr-un lanț australian de restaurante. Deocamdată, există un restaurant Woolshed Bar & Kitchen în Helsinki, dar în curând se deschide un alt restaurant în Turku (Yliopistonkatu).

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments