Bucătar

Unde? Turku (Yliopistonkatu), Finlanda

Despre locul de muncă: În luna mai a acestui an, în Turku (Yliopistonkatu). s-a deschis cel de-al doilea restaurant cu specific australian din lanțul Wallaby Oy, iar acum se caută un bucătar pentru acest local. Puteți opta pentru un program full-time sau part-time, în funcție de cum doriți.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență de cel puțin un an în domeniu, în Finlanda. De asemenea, trebuie să puteți lucra sub presiune și trebuie să comunicați foarte bine cu ceilalți colegi. Vă veți asigura că în bucătărie este mereu curățenie și că toate produsele sunt pregătite foarte repede, astfel încât să fie servite clienților. Trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză (echipa este una internațională).

Alte informații: sunați la numărul de telefon 040 5936046.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

Wallaby Oy

Yliopistonkatu 29 b, 20100 TURKU

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments