Asistent bucătărie (fast-food)

Unde? Keflavík, sud-vestul Islandei

Despre locul de muncă: veți lucra în bucătăria KFC, ca asistent. Vă veți ocupa de pregătirea produselor comandate de clienți. De asemenea, veți participa la curățenie și vă veți asigura că totul este în regulă în bucătărie. Uneori va trebui să faceți inventarul, de exemplu. Veți lucra în ture, în intervalul orar 10:00-22:00.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană rapidă, comunicativă, responsabilă și punctuală. În plus, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, având în vedere că echipa este una internațională.

Alte informații: angajatorul nu oferă cazare. Despre salariu veți afla mai multe direct de la angajator.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica prin completarea formularului de pe pagina www.vinnumalastofnun.is/eures și trebuie să treceți  „kfc” în dreptul angajatorului.

Despre angajator:

Kentucky fried chicken (KFC)

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments