Brutar

Unde? Alesund, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta un brutar calificat, care sa lucreze in Alesund, Norvegia. Veti face parte dintr-o echipa, iar provocarile nu vor lipsi. Veti pregati diferite tipuri de paine, dar si prajituri. Va trebui sa conduceti echipa, impreuna cu ajutorul de brutar. De asemenea, va trebui sa va asigurati ca este intotdeauna curatenie in bucatarie.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana pasionata de acest domeniu. De asemenea, angajatorul prefera candidatii cu formare profesionala in domeniu sau experienta indelungata. Trebuie sa fiti o persoana matinala, pentru ca aici munca incepe destul de devreme, pentru ca la prima ora, clientii sa poata cumpara produsele de brutarie. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Pentru mai multe informatii: Telefon: 70 10 79 99

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

Randstad

Keiser Wilhelmsgate 26
6003 ÅLESUND
Telefon: 70 10 79 99
E-mail: [email protected]

Web: www.randstad.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments