Personal pentru o plantatie

Unde? Islanda

Despre locul de muncă: se cauta personal pentru o plantatie din Islanda, care sa se ocupe de plantat legume, de intretinut culturile si de cules. De asemenea, uneori veti face curatenie si va trebui sa aveti grija de animalele din imprejurimi.   Veti lucra aproximativ 6 ore pe zi. Angajatorul doreste sa incepeti la inceputul lunii februarie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa fiti o persoana responsabila si punctuala. De asemenea, trebuie sa aveti cunostinte despre gradinarit si trebuie sa aveti o conditie fizica. Angajatorul prefera persoane iubitoare de animale si cunoscatoare de limba engleza. Daca stiti islandeza, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati, insa nu este o conditie obligatorie. Nu in ultimul rand, trebuie sa aveti permis de conducere, categoria B.

Alte informatii: angajatorul nu va poate pune la dispozitie cazare permanenta, insa va poate ajuta sa gasiti un apartament in care sa locuiti.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected] cat mai curand, inainte de 26 ianuarie 2017

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments