Bucatar

Unde? Selfoss, sudul Islandei

Despre locul de muncă: se cauta un bucatar, care sa lucreze la un restaurant din sudul Islandei. Veti lucra impreuna cu o echipa si va veti ocupa de pregatirea bucatelor, dar si de bunul mers al muncii in bucatarie. Trebuie sa va asigurati ca toti clientii primesc bucatele cat mai repede, iar acestea trebuie sa fie de calitate.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti experienta in bucatarie. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana responsabila, punctuala si foarte bine organizata. Angajatorul isi doreste sa vorbiti in primul rand limba engleza. Daca stiti si spaniola, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati.

Alte informatii: angajatorul va poate pune la dispozitie cazare la un pret rezonabil, daca nu aveti deja unde sa stati. Salariul poate fi negociat. Despre asta veti discuta direct cu angajatorul.

Vă interesează locul de muncă? Trebuie sa completati formularul de pe site-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures cat mai curand, pana pe 15 ianuarie si trebuie sa treceti “kaktus” in dreptul angajatorului

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments