Personal care să lucreze în bucătărie

Unde? Helsinki, Finlanda
Despre locul de muncă: puteți opta pentru un loc de muncă part-time sau full-time. Se caută bucătari entuziaști, care să lucreze într-o bucătărie nou deschisă, chiar în inima orașului Helsinki. Vă veți ocupa atât de pregătirea mâncării, cât și de menținerea curățeniei în bucătărie. Veți începe să lucrați pe 15 mai 2016.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebui să aveți experiență în domeniu de 2-3 ani în Finlanda. Trebuie să știți ce înseamnă să lucrați în bucătăria unui restaurant și să puteți vorbi fluent limba engleză. De asemenea, trebuie să aveți un certificate Evira în ceea ce privește igiena. Trebuie să fiți o persoană responsabilă, comunicativă, capabilă să lucreze și în condiții de stres.

 

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected]. Dacă mai aveți întrebări referitoare la acest loc de muncă, puteți folosi numărul de telefon: 0442365144

 

Despre angajator:

Woolshed Bar & Kitchen

Southern Cross Oy

Yliopistonkatu 29b, 20100 TURKU

 

Woolshed Bar & Kitchen este parte dintr-un concept internațional tematic (rustic). În primăvara acestui an se deschide al doilea restaurant de acest tip, chiar în inima orașului Helsinki, în Turku.

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments