Femeie de serviciu

Unde? Saariselkä, Finlanda

Despre locul de muncă: se caută o femeie de serviciu, care să se ocupe de curățenie la   Kakslauttanen Arctic Resort. Complexul este o afacere de familie și a fost deschis acum mai bine de 40 de ani. Cel mai apropiat aeroport este la Ivalo, la circa 30 de minute distanță cu mașina. Complexul dispune de 450 de paturi și este deschis pentru turiști întreg anul. Uneori au loc și evenimente aici, precum banchete, gale, conferințe. Vă veți ocupa de curățenie în complex: atât în camere, cât și în spațiile comune. Locul de muncă este disponibil până în martie/aprilie 2017.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană foarte bine organizată și atentă la detalii. De asemenea, trebuie să lucrați bine atât în echipă, cât și individual. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să aveți permis de conducere, preferabil.

Alte infomații: Angajatorul vă pune la dispoziție cazare. Dacă aveți alte întrebări: Antti Rotko [email protected] sau tel.+358405611204, Anu Lempiäinen, [email protected] sa tel. +358504474677

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected], cât mai curând.

Despre angajator:

Green Islander Oy

99830 SAARISELKÄ

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments