Asistent in bucatarie

Unde? Blönduós North, Islanda

Despre locul de munca: se cauta un asistent pentru o bucatarie bine dotata si organizata. Veti ajuta bucatarii la pregatirea comenzilor si va veti ocupa de diferite sarcini, in functie de cum au acestia nevoie.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa va indepliniti sarcinile, dar sa nu uitati sa va si distrati. Angajatorul isi doreste o echipa foarte comunicativa. Asadar, trebuie mereu sa vorbiti cu cei din jur, pentru a vedea cum puteti  face totul mai repede si mai bine. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, pentru ca majoritatea angajatilor vin din diferite tari europene.

Alte informatii: angajatorul va plateste 50% din biletul catre si din Islanda. De asemenea, va poate ajuta in privinta cazarii.

Va intereseaza locul de munca? Completati formularul de pe site-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures cat mai curand, inainte de 10 septembrie 2016.  In dreptul angajatorului trebuie sa treceti „kitch”

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments