Instalator

Unde? LILLEHAMMER, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta doi instalatori, care sa lucreze in perimetrul unor cladiri cu apartamente. Va veti ocupa de instalarea stropitorilor in curte. Veti lucra de luni pana vineri. Aveti ocazia sa transformati acest loc de munca intr-unul permanent, in functie de cum va intelegeti cu angajatorul.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti formare profesionala ca instalator sau sa aveti experienta relevanta indelungata in domeniu. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, pentru ca majoritatea celor din echipa sunt din diferite tari europene si nu numai.

Alte informatii: salariul va fi conform tarifului pe proiect si mai multe informatii veti obtine direct de la angajator. De asemenea, angajatorul va poate ajuta in legatura cu cazarea (aproape de lucru). Nu in ultimul rand, angajatorul are nevoie sa incepeti cat mai curand posibil. Pentru mai multe detalii: Kjell Tore Bjørnhaug, tlf. 948 03 845

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pana pe 1 septembrie 2016 pe adresa de e-mail e-mail [email protected]

Despre angajator:

AB-Bemanning as

Nordre grenseveg 15
2615 LILLEHAMMER
Telefon: 948 03 845
E-mail: [email protected]

Web: www.ab-bemanning.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments