FC Copenhaga a ajuns in grupele Champions League dupa ce a trecut de Crusaders (Belfast, Irlanda de nord) in a doua runda de calificare cu scorul de 3-0 in tur, respectiv 6-0 in retur.

In a treia runda de calificare, FC Copenhaga a intalnit-o pe FC Astra Giurgiu (Romania) si a castigat cu scorul de 4-1 la general (1-1 in tur si 3-0 in retur).

In runda eliminatorie (play-off) , FC Copenhaga a eliminat APOEL (Cipru) cu scorul de 1-0 in tur, respectiv 1-1 in retur.

220px-FC_København.svg

In grupele Champions League, FC Copenhaga este in grupa G alaturi de Leicester (Anglia), Porto (Portugalia) si Brugge (Belgia).

In Romania, echipele de fotbal Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu vor evolua in grupele Europa League, dupa ce au fost eliminate din Champions League.

rez_size11

Astra Giurgiu a fost eliminata de catre FC Copenhaga in a treia runda de calificare, iar Steaua Bucuresti a fost eliminata de catre echipa engleza Manchester City cu scorul de 5-0 in tur si 1-0 in retur in runda eliminatorie. Cele doua echipe isi vor afla adversarii din grupele Europa League, astazi la ora 14:00 cand vor avea loc tragerile la sorti.

Comentati folosind contul Facebook

comments