N-a vrut să moară: Povestea INCREDIBILĂ a fetei care s-a trezit din comă când medicii se pregăteau să-i preleveze organele!Carina Melchior, o adolescentă în vârstă de 19 ani, care se afla în comă profundă în urma unui grav accident rutier, şi-a revenit miraculos chiar înainte ca medicii să o declare în moarte clinică. În timp ce medicii de la spitalul Aarhus, Danemarca,îndepărtau aparatele care o ţineau în viaţă pe Carina, pregătind operaţiunile de prelevare a organelor pentru transplant, adolescenta a deschis ochii şi a început să-şi mişte picioarele, scrie Daily Mail.

În prezent, Carina se recuperează, poate să meargă, să vorbească şi chiar să călărească. Familia fetei a anunţat însă că vrea să dea în judecată spitalul acuzând faptul că medicii s-au grăbit în intenţia lor de a preleva organele fetei.

„Aceşti tâlhari în halate albe au abandonat-o prea repede pentru că aveau nevoie de un donator de organe”, a declarat tatăl fetei.

Carina Melchior, acum în vârstă de 20 de ani, a fost implicată într-un accident rutier în octombrie, anul trecut. Tânăra s-a aflat timp de trei zile la Terapie Intensivă, însă medicii au constatat semne ale încetării activităţii cerebrale şi au cerut acceptul familiei pentru a-i preleva organele, considerând decesul inevitabil.

Într-un documentar care se numeşte „Fata care n-a vrut să moară”, Carina spune că este convinsă de faptul că se va recupera complet şi speră să se mute în propriul apartament.

Cazul Carinei a provocat puternice controverse în Danemrca, numeroşi donatori de organe retrăgându-se de pe liste de teamă că, în cazul în care vor ajunge în situaţia adolescentei, medicii se vor grăbi să le recolteze organele.

Articol preluat de pe Jurnalul.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments