Majoritatea celor care se afla in Nordul Europei, știe deJUST-EAT, portalul de comenzi online pentru mancare la domiciliu. Ca este .dk sau .no (Suedia nu are inca) ea este plecata ca si tehnologie din Danemarca. Bazată pe o tehnologie destul de noua JustConnect Tehnology, JUST-EAT este una dintre companiile daneze care a avut succes din anul 2001 si pana azi. Cu o acoperire in 13 tari a reușit prin pragmatismul si profesionalitatea lor sa devină lideri pe piata.
In timp ce toti căutau soluții si se adaptau pieței, JustEat  a reușit prin corectitudinea daneza si pe un plan de business bazat pe relitatile pieței online. Sistemul lor a reușit sa intre foarte repede pe piata datorită usurintei si seriozitatii furnizorilor, a partenerilor si al clienților care au înțeles ca timpul costa bani.
Pana la introducerea sistemului JustConnect Tehnology, preluarea si plasarea comenzilor se făcea prin operator sau prin email. Toate acestea s-au dovedit depasite.
Rapiditatea si exactitatea sistemului de comenzi online a dus la o mai buna comunicatie, o mai buna înțelegere a comenzilor.

Aceasta tehnologie este acum si in România in momentul de fata prin site-ul http://www.justfood.ro. Au reusit dupa multe schimbari de sistem si multe adaptari ale sistemului sa poata implementa pentru Romania acest sistem. Preluarea de comenzi online este un domeniu de pionierat mai ales la nivelul restaurantelor, fastfood-uri si alte forme de livrare ale mancarii.

Diferentierea dintre ei si concurenta de pe piata , este aceasta tehnologie care face diferenta intre o caruta si o masina. Intradevar, amandoua au 4 roti dar functioneaza diferit. Investitia initiala este destul de mare si se urmareste o amortizare in timp a investitiei initiale care pana acum a fost de peste 100000 de euro.

Le uram succes cu aceasta tehnologie daneza in Romania.

 

Comentati folosind contul Facebook

comments