Reprezentanţii companiilor daneze prezente la Indagra vor să aibă întâlniri cu 100 de fermieri români, pe durata a trei zile, pentru a le prezenta soluţii din domeniul agriculturii, dedicate creşterii animalelor, a declarat administratorul EcoRope, Cosmin Petra.

„Pe durata a trei zile, în paralel cu târgul Indagra, 12 companii daneze şi două organizaţii nonprofit vor să viziteze aproximativ 100 de fermieri români, pentru a le prezenta soluţii complete din domeniul agriculturii privind creşterea animalelor”, a spus Petra.
Reprezentanţii companiilor daneze urmează să viziteze ferme din judeţele Prahova şi Argeş.
În cazul în care danezii şi fermierii români ajung la o înţelegere şi vor să deruleze o afacere în perioada următoare, se poate asigura finanţarea afacerilor de către instituţii financiare din Danemarca.

Cosmin Petra a precizat că firmele din Danemarca sunt interesate să facă afaceri în România, dar şi în Bulgaria, acestea urmând să participe la un eveniment similar târgului Indagra organizat în ţara vecină, în perioada următoare.
Cele 12 companii daneze sunt: AcoFunki, Animal Care, Engsko, FCSI, Global Pigs, Hyo Nord, Ikadan, Nolan, P. Lindberg, Skiold, Uniq Cover şi Vilomix, la acestea adăugându-se ONG-urile Sustain Agri şi Agri Business Park.

Preluat de pe http://www.agroinfo.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments