Chef

Unde? Ikea, Älmhult, Suedia

Despre locul de muncă: veți pregăti mâncare caldă pentru clienți. Veți face parte dintr-o echipă. Împreună cu bucătarul șef veți crea meniul pentru sezonul cald. Este un loc de muncă full-time, permanent. Veți începe să lucrați cât mai curând. Veți lucra în Ikea.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți câțiva ani de experiență ca bucătar. De asemenea, trebuie să vă doriți un loc de muncă ce presupune provocări și a lucra într-o echipă. Ar fi indicat să aveți experiență în a lucra pentru evenimente, pentru că uneori se vor organiza diferite evenimente aici. Trebuie să fiți o persoană bine organizată și trebuie să comunicați foarte bine cu echipa. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți vorbi fluent engleză (scris și oral) și trebuie să puteți lucra la calculator.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând (nu mai târziu de 14 aprilie 2016)

Pentru alte informații:

Carina Kloek-Malmsten, telefon +46 (0)476 440 480 sau email pe adresa de e-mail [email protected].

Despre angajator:

IKEA AB

34381 ÄLMHULT

Telefon: 0476-81000

Situat în Älmhult, Suedia, centrul comercial Ikea se va deschide în iunie 2016 și se întinde pe 7.000 de metri pătrați.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments