Mecanic
Unde? Ödeshög, Suedia

 
Despre locul de muncă: veți lucra ca mecanic și vă veți ocupa de asamblarea a diferite piese din mașini dezmemebrate. De asemenea, vă veți ocupa de repararea autoturismelor care sunt aduse la atelier pentru a fi reparate. Este un loc de muncă cu normă întreagă, permanent.


Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență ca mecanic și trebuie să puteți lucra cu părți dezasamblate din mașini. În plus, trebuie să puteți lucra eficient la repararea autoturismelor care sunt aduse la atelier. Trebuie să puteți vorbi fluent limba engleză, pentru a vă putea înțelege cu ceilalți membri ai echipei, dar și cu diferiți clienți. În plus, trebuie să aveți permis de conducere categoria B.

 
În anunțul original nu sunt precizate informații despre salariu sau despre cazare, dar puteți discuta aceste detalii direct cu angajatorul, atunci când mergeți la interviu.

 
Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.

 
Despre angajator:
BOETS BILDEMONTERING AB
Boet Sågen 59992 Ödeshög
Telefon: 0144-20040
Fax: 0144-20070
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments