https://lh5.ggpht.com/lXqzEp-fHp8qtVuGnBN8iZWcPsoOyDUF2gGJ3fNIFyVcC3D3jOnhdXE4gsFM5_4G6g=w705Chiar ieri am dat si eu de acest soft.  Folosesc Viber zilnic , de care pot sa spun ca este foarte bun, dar acesta este altceva. Este un walkie-talkie destul de interesant.  Poti intra in discutii in privat cu un user anume sau intr-un canal anume. Tot ce aveti nevoie este un telefon cu Android, iOS, BlackBerry sau un PC.Evident ai nevoie de internet. Pagina web a softului este Zello.com

Interfata este destul de minimalista in felul ei dar dureaza cateva ore pana te deprinzi 100%.

 

 

 

Cineva a facut un canal pentru Danemarca si anume romani.dk

 

M-am gandit ca dupa modelul asta trebuie sa fac cate un canal pentru fiecare tara :

Norvegia are romani.no

Suedia are romani.se

Islanda are romani.is

Finlanda are romani.fi

Insulele Feroe are romani.fo

Groenlanda are romani.gl

– Basarabenii din toata scandinavia au un canal numai al lor : BasarabeanNordic

Am creat si  un canal dedicat tuturor romanilor din ScandinaviaVikingi.ro   , destul de sugestiv, nu? 🙂

Aceste canale au parola pentru ca nu orice anonim sa intre pe ele.

Parola este : comunitate.

 

Cand ati trecut status-ul pe „offline” nu mai puteti fi contactat. Dar pe ‘busy” softul trece pe silent. Uitati-va bine in setari !!! Se pot seta alerte, vibratii, volumul samd.

Astept persoane responsabile care sa devina moderatori pentru aceste canale.  Am destula treaba cu site-ul, si  nu am timp si pentru moderare. Asta in functie de necesitati.

Voi promova si alte canale dedicate romanilor. Ca exemplu se poate face cate un canal pentru fiecare tara dedicat traficului auto samd

Va sugerez sa nu mai faceti 100 de canale asa cum pe Facebook s-au facut tot felul de grupuri pentru Danemarca. Un bun amic de-al meu scria :

Un scuipat pe harta cu o diaspora de 2500 de romanasi , grupurile Romanilor din Danemarca sint cele mai numeroase cred. Toti sint destepti, toti vor sa fie in fata. Sa-si aroge calitatea de Admin si sa-si satisfaca egoul propriu cum ca al lui e mai laptoasa… :) Asa ca am sa incep cu inceputul. Miorita romaneasca nu se dezminte deoarece comunismul ne-a facut egali. Prostul si Desteptul stau in aceeasi banca, Minciuna si Adevarul sint egale. Cum minciunile pot fi multe si adevarurile la fel. Am uitat ca Adevarul e numai unul, dar se practica la noi.

Pentru a avea cea mai mare si cea mai laptoasa vaca , putem sa o si vopsim violet , rosu sau galben, doar doar a mea e mai cu mot, asa ca nu are importanta calitatea ci cantitatea. Numarul cornutelor din turma. Si precum orice dobitoaca din ograda , ea nu are dreptul de a isi alege stapinul ci sint bagati peste noapte , furati din alte parti pentru a iti creea suprematia cantitatii :)


 

Comentati folosind contul Facebook

comments