http://jeleeb.com/wp-content/uploads/2012/12/3109.jpgUn suedez a realizat un cosciug cu boxe incorporate, care sunt conectate la un dispozitiv dotat cu un playlist, actualizat din cand in cand de cei vii.

Proprietarul unui magazin de echipamente de sunet & video Fredrik Hjelmquist a declarat ca sicriul hi-fi ii va oferi mortului „momente de divertisment” si ii va consola pe prietenii si rudele ramase in urma sa, care vor putea sa actualizeze playlist-ul muzical direct de pe internet.

„Nu stim, nu-i asa? Oamenii din intreaga lume au religii diferite”, a declarat Hjelmquist pentru Reuters, cand a fost intrebat daca insasi credinta in viata de apoi ar determina pe cineva sa cumpere un asemenea cosciug „ultratehnologizat”.

„In Suedia, s-ar putea sa nu credem in asa ceva, dar in alte tari oamenii au principii diferite”, a spus inventatorul.

Inventatorul, unul dintre clienti

Fredrik Hjelmquist intentioneaza sa fie ingropat intr-un sicriu muzical si va alege opera pentru somnul cel de veci. Deocamdata, nu a vandut niciun cosciug, dar are multe comenzi.

Pretul cosciugului este cu adevarat „mortal”: 30.700 dolari (199.000 coroane suedeze) (1$ – 6,4916 coroane suedeze).

„Am avut numeroase comenzi, nu din Suedia, ci din SUA, Canada si Taiwan”, a precizat Hjelmquist.

„Ozzy Osborne ar trebui sa-si cumpere un asemenea sicriu sau Keith Richards. Tine de rock n’ roll, cred eu… dar in acelasi timp, este un lucru frumos”, a mai adaugat inventatorul suedez.

Articol preluat de pe  http://www.manager.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments