Am pescuit pe YouTube un un video care m-a dus la altul si apoi la altul samd E vorba despre un cocalar mioritic venit in Suedia. Definitia cocalarilor o gasiti mai jos, iar despre comentarii …  Video-urile sunt mai jos.

Cocalar, cocalari. s. m. (arg.) Cocalarul este un om deosebit, cu sentimente, pasiuni și visuri. Din cauza modului în care se îmbracă, vorbește și se comportă, mulți oameni îl tratează cu lipsă de respect, lehamite sau chiar îl ignoră și ocolesc. Pentru a înțelege mai bine un cocalar trebuie să-l cunoști mai întîi:

Cocalarul automobilist Cunoscut în cartier pentru cel mai rezistent scotch de pe farurile mașinii, cocalarul automobilist este o întreagă enciclopedie auto & tuning. Neon, lunetă, lămpi de poziție albastre, autocolante (BOSS, SONY, 2fast4u, Need4Speed). Transformă orice Oltcit model 1983 în vedeta grătarului de duminică de pe Străulești. Deseori în trening, conduce sprijinit de tetiera scaunului din dreapta aruncînd priviri sfidătoare pe sub parasolarul ‘sport’ (cît jumatate din parbriz). Boxa trebuie să fie boxă și din ea trebuie să se audă, în funcție de talentul cocalarului, manea, paraziții sau house.

Cocalarul meloman Când se întîmplă să nu fie bun cunoscător și dansator de manele, cocalarul este de partea cealaltă a baricadei. La fel de redus încît să se proclame ‘rapper’ sau ‘rocker’, își poartă cu demnitate tricoul cu Eminem sau are, evident, un aer superior în hanoracul lui cu Linkin Park. Toți ăștia se întîlnesc la concertele organizate de primărie și-și etalează șlapii, maio-ul, chiloții aparent neglijent ieșiți din blugi, numărul de pe tricou sau garderoba nike.

Campioana Cocalarul de sex feminin se intitulează gagică, talentată, versată sau campioană. Ea este, în accepțiunea oricărui gherțoi, fie ‘femeia’/’fata’ cuiva, fie curvă. Evident că ea se numește că e proastă, pentru contrast. Ea este desăvîrșită dacă e îmbrăcată în roz, dacă a participat la Miss Țăndărei sau dacă are poze de la mare în poziții din reviste. Îi place sau învață să-i placă să danseze. Lasciv e mai bine, pe masă e perfect.

Microbistul Un oagăr senzațional trebuie să fie și microbist și să-i șadă bine în postura de ninja cu fular. El face parte din brigăzi cu nume italienești pentru a fi mai puternic decît dușmanul. Sămânța caldă de floare îl face și mai puternic.

Cocalarul electronic Cocalarul electronic, așa cum a fost denumit de trupa aceea pe a cărei muzică dau din buci în do major campioanele și care compune clișee pentru bagabonți, își duce viața pe irc. Deghizat în iubtz3l sau altfel, se bagă în seamă cu dulcika16, Dea}{18 și fac schimb de poze. Este mai valoros atunci cînd are sait personal (un fel de carte de vizită) cu bine-cunoscutele ‘poze cu mine’, ‘poze cu mine lîngă o mașină tare’, ‘poze cu mine lîngă o vedetă’, deci lol.

Definitie preluata de pe dex-online.info

 

Comentati folosind contul Facebook

comments