Un bărbat din nordul Suediei s-a ales cu o surpriză pe cinste atunci când a vrut să scoată nişte bani de la bancomat.

Un bărbat din nordul Suediei a avut o surpriză pe cinste atunci când a vrut să scoată nişte bani de la un bancomat. Aparatul i-a eliberat pe lângă cele 700 de coroane suedeze (aproximativ 78 de euro) şi un şoarece, scrie Huffington Post.

Gholam Hafezi a apucat ceea ce părea a fi o aţă care atârna din ATM, dar şi-a dat seama că pusese mână pe un şoricel. „Am tras încă o dată şi am reuşit să-i trag coada afară”, a spus Hafezi, care imediat după ce a constatat prezenţa animalului în aparat s-a dus la un magazin din apropiere pentru a cere ajutor.

Iniţial, angajaţii magazinului l-au ignorat, dar ulterior i-au sărit în ajutor. „Unul dintre ei a tras de şoricel, şi capul i-a rămas intact, deşi sângera puţin. Apoi ATM-ul mi-a eliberat şi chitanţa”, a declarat Hafezi pentru un ziar local. Acesta spune că nu ştie dacă animalul a supravieţuit sau nu incidentului.

Aceasta nu este prima dată când un bancomat „eliberează” rozătoare. Luna aceasta a mai fost semnalat un incident similar, când un bărbat din Emiratele Arabe Unite ar fi primit alături de suma de bani şi un şoricel.

În luna noiembrie a anului trecut, un spaniol a rămas stupefiat să fie întâmpinat la un ATM de un şarpe.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments