Preaferitul Daniel a oficiat slujba Praznicului Împărătesc Întâmpinarea Domnului în prezenâa unui grup de tineri străini convertiţi la OrtodoxieUn grup de tineri români din Scandinavia, dar şi suedezi, danezi şi norvegieni convertiţi la Ortodoxie au participat, astăzi, la Sfânta Liturghie în Catedrala Patriarhală din Bucureşti. Slujba Praznicului Imparatesc, Întâmpinarea Domnului a fost oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României.

Astazi s-a praznuit un mare Praznic Imparatesc, Întâmpinarea Domnului. Cu această ocazie, Preafericitul Părinte Daniel a oficiat Sfânta Liturghie in Catedrala Patriarhală din Bucureşti.

Împreuna cu acesta au slujit Preasfinţitul Părinte Macarie, Episcopul ortodox român al Europei de Nord si un sobor de preoţi şi diaconi, alaturi de multi credinciosi. Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corala Nicolae Lungu a Patriarhiei Române.

Conform informatiilor transmise de Patriarhie, la Sfânta Liturghie a fost prezent, de asemenea, si un grup de tineri români din Scandinavia, dar şi suedezi, danezi şi norvegieni convertiţi la Ortodoxie, transmite lacasuriortodoxe.ro.Tinerii s-au aflat in ultimele zile intr-o tabără de iarnă în România. După slujbă, aceştia au fost primiţi de Patriarhul României la Reşedinţa Patriarhală.

Articol preluat de pe http://www.evz.ro/index.php

Comentati folosind contul Facebook

comments