Pe fundul Marii Baltice a fost descoperit un obiect neidentificat, asemanator unui OZN, de catre o companie de explorari subacvatice. Obiectul misterios are un diametru de 60 de metri, de marimea unui avion Jumbo Jet.

„Prima mea reactie a fost sa spun colegilor mei ca avem un OZN aici, pe fundul marii”, a spus Peter Lindberg, conducatorul expeditiei subacvatice.

Sonarul a identificat un obiect misterios, care are aproximativ 60 de metri in diametru, de marimea unui Jumbo Jet. Si nu este singur. In apropiere pe fundul marii se afla un alt obiect, mai mic, dar similar, scrie ziare.com, citând Yahoo News.

Ambele obiecte au lasat urme, in spatele lor pe fundul marii, pe mai mult de 100 de metri. „Ar putea fi naveta Star Wars Millennium Falcon, o nava dintr-o lume interioara sau o versiune marina a Stonehenge?”, se intreaba Brooke Bowman.

Ei bine, ar putea fi un naufragiu. Dar Lindberg spune ca teoria ca ar fi o naveta nu se stie daca este adevarata, din cauza dimensiunii neobisnuit de mare al obiectelor. Desigur, ar putea fi ceva dintr-un vas, dar este destul de mare.

Marea Baltica este o comoara pentru echipele de exploratori si un „laborator al naufragiului” pentru cercetatori. „Chiar acum, stim aproximativ 20.000 de obiecte, mai ales naufragii, pe fundul Marii Baltice. Dar cred ca pot exista mai mult de 100.000”, a spus Lidberg.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments