Un caz cutremurător face înconjurul presei internaționale. O femeie în vârstă de 37 de ani este acuzată de profanarea unui cadavru, după ce în casa ei a fost descoperit un schelet cu care ea mărturisește că a făcut sex.

O femeie din Gothenburg, în vârstă de 37 de ani, este suspectată că ar fi folosit peste 100 de oase ale unui schelet pentru a se satisface din punct de vedere sexual. Poliția a descoperit cadavrul după ce a percheziționat locuința femeii. Suspicinile asupra ei planau după ce au fost descoperite numeroase postări pe forumuri online despre experiențe sexuale cu oameni morți.

În locuința femeii au mai fost găsite cd-uri care se numeau „Prima mea experiență” și „Necrofilie”. Printre altele, anchetatorii au găsit și poze în care femeia se sărută cu un schelet.

Femeia originară din sud-vestul Suediei, a fost pusă sub acuzația de profanare a unu cadavru cu toate că ea pledează nevinovată. Susține că oasele găsite în casa ei erau colecționate pentru cercetări istorice.

Un ziar din Suedia notează faptul că femeia ar fi postat pe un forum în urmă cu mai mulți ani câteva mesaje prin care dădea de înțeles despre pasiunea ei nefirească pentru cadavre. „Moralitatea mea îmi stabilește limitele la care trebuie să mă opresc și sunt pregătită să îmi asum o eventuală pedeapsă dacă se întâmplă ceva”, a postat ea probabil înainte de a avea o experiență sexuală cu un schelet, deoarece ulterior ea a mai scris: „A meritat! Îmi vreau bărbatul așa cum este el, fie că e viu sau mort. Doar așa mă simt împlinită sexual”.

Mai multe poze din morgi au fost găsite în locuința femeii, împreună cu câțiva saci care conțineau oase umane. Cu toate astea, polițiștii nu au găsit vreo dovadă că femeia este și o profanatoare de mormite, însă nu se știe cum a făcut rost de schelete.

Femeia a recunoscut că oasele din apartamentul ei îi aparțin însă susține că nu a făcut nimic greșit cu ele. Ea a fost reținută în luna Septembrie și va face închisoare doi ani de zile.

„În unele dintre fotografii, femeia apare lingând un craniu uman”, a declarat procurorul Kristina Ehrenborg. Femeia susține că nu este ea în imagini ci că le-a găsit pe internet.
Articol preluat de pe Evz.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments