Cunoscute pentru precizia „de ceasornicar”, trenurile din Suedia nu opresc decat in conditii extreme. Sau atunci cand intalnesc, de-a lungul sinelor, o masina din care ies aburi mai ceva ca din Titanic.

Unui cuplu de Morrum, Suedia, extrem de pasional, i-a venit o idee traznet: sa se opreasca din drum si sa incinga o sesiune de amor. Insa nu oriunde, sau in tufisuri, asa cum e obiceiul prin Estul Europei, ci pe sinele de cale ferata. Insa partida nu a mers tocmai ca pe roate, iar asta pentru ca, in scurt timp, un tren si-a facut aparitia.

Mecanicul, speriat probabil de ideea ca cineva si-ar putea lua viata (nu ar fi primul caz), s-a dus sa inspecteze masina. Si a descoperit nu o tentativa de sinucidere, ci una de reproducere. Le-a spus celor doi porumbei, prin urmare, „ca nu e discret sa faca dragoste acolo” si i-a indemnat sa faca pasi.Nu stim ce s-a intamplat dupa incident, insa putem trage o concluzie: nici macar un tren nu sta in calea dragostei! Cel putin la inceput! Sau, altfel spus, numai dragostea poate opri un tren!

Articol preluat de pe A1.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments