http://www.bandswallpapers.com/data/media/13/Marduk2007a_med.jpgGrupul suedez Marduk a fost asaltat de mai multe mesaje pe Facebook venite din partea unor membri din Noua Dreapta care protesteaza impotriva concertului pe care formatia il va sustine la Club Fabrica din Bucuresti.

Printre mesajele aparute mentionam:

‘Don’t come in Romania!’

‘We are Nationalist Orthodox Romania. Marduk, fuckin’ satanist rats, listen very carefully: don’t come in Romania ! Come to Bucharest to see what means violence ! Fuckk off satanist rats, we expect in Bucharest to fight !’

In acest context a aparut si un articol pe aceasta tema, publicat de site-ul deveghepatriei.wordpress.com

‘Suedezii de la Marduk, gunoaie sataniste ce promoveaza neonazismul si paganismul, anunta in mod oficial pe pagina lor spurcata de Facebook : ” VENIM IN ROMANIA ” . Daca voi calcati in Romania Ortodoxa, Gradina Maicii Domnului, VA LINSAM CU BATAIA, VA BAGAM IN SPITAL !’
http://www.alexeipopov.com/wp-content/uploads/2010/05/2010-05-18-marduk_01.jpg
Gunoaielor sataniste din Suedia, o sa aflam cand ajungeti in Romania, unde va cazati, unde o sa aveti conferinta de presa, ce locuri o sa vizitati, unde o sa mancati, pana la urma o sa reusim sa va prindem ! Mesajul nostru este cat se poate de clar: NU CALCATI IN ROMANIA ORTODOXA, PENTRU CA O SA VA BAGAM IN SPITAL ! Repetam ce am spus zilele trecute: rugam autoritatile romane, Politie, SRI, Primaria Capitalei, sa impiedice acest concert !

http://www.musicaheavy.org/wp-content/uploads/c3.jpgDaca nu o sa opriti acest concert, daca o sa fiti nepasatori, atunci sa va asumati ce o sa iasa in seara zilei de 05.09.2012 ! Nu au ajuns niste gunoaie sataniste din Suedia, niste mizerii de oameni, sa vina la noi in tara si sa ne calce in picioare credinta ortodoxa, sa scuipe pe Sfinte Icoane ! Nu ne dorim sa provocam violente de strada, nu avem in cap sa transformam centrul Bucurestiului intr-un teatru de razboi, dar o vom face…DACA SATANISTII SPURCATI AJUNG LA BUCURESTI !

http://theageofmetal.com/wp-content/uploads/2012/05/band_photo.jpg

Reamintim ca Marduk si Immolation vor concerta pe 5 septembrie in Club Fabrica din Bucuresti!

Un video cu un alt „artist” al aceluiasi gen de muzica daca ii putem spune asa

Articol preluat de pe MetalHead.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments