http://cynicalafrikan.com/wp-content/uploads/2011/09/000849-sheep-pig-cow-old-pervert-man-wearing-stockings-bra-porn-having-sex-with-animal-doll.jpgMai jos aveti o paralela cu Jegmark (Denmark) 🙂 unde Antonio scrisese cu mult talent despre aceasta situatie. Pe cat facem pariu ca zoofilii vor calca pe urmele poponarilor ? Asta numesc jegosii „nivel de trai ridicat, civilizatie samd”

Suedia va avea începând de anul viitor interdicție totală în ceea ce priveşte cruzimea faţă de animale şi sexul cu animale!

De la 1 ianuarie 2014, în Suedia orice act sexual cu un animal va fi pasibil de amendă, pedepsit cu 2 ani de închisoare, sau ambele, chiar dacă animalul nu prezintă niciun semn de răni sau suferințe, notează agenţia italiană de ştiri ANSA, citând presa suedeză. „Nu există nici o îndoială că va fi interzis să se abuzeze de animale”, a declarat ministrul suedez al agriculturii, Eskil Erlandsson.

Ani de dezbateri

Presa suedeză nota în anul 2011 că “orice practică sexuală pe sau cu ajutorul animalelor ar putea fi interzisă în Suedia, dacă este aprobată o propunere legislativă depusă în Parlament, după ani de dezbateri pe acest subiect controversat”. Proiectul legii a fost discutat, la nivel local, încă din 2009, dar abia în 2011a fost înaintat spre aprobare

„Ştim că există posibilitatea ca animalele să fie abuzate sexual. Chiar dacă a existat o lege care interzicea acest lucru, ea a fost abrogată în 1944”, afirma atunci Eva Eriksson, guvernator al regiunii Varmland. „Astăzi este foarte uşor să găseşti animale, pe Internet şi să le abuzezi sexual. Am primit tot mai multe rapoarte în legătură cu aceste fapte”, sublinia Eriksson.

Situatia din Danemarca …

Legea prin care zoofilia se pedepseste nu este in Danemarca, ci din contra este legea care nu condamna zoofilia. Danezii se uita dupa fuste si stim , cind o daneza face “rost” de un mascul feroce , nu-l lasa. Asta nu inseamna ca legea a fost facuta pentru danezi ci doar pentru unii speciali adica pentru elite ca orice lege.Drepturile le au minoritarii nu majoritarii.

Nu stiu sigur cu care animale, femeile sau barbatii. Se pare totusi ca animalele in general. Adica ZOO. Capre, ciini, vaci, boi. Bine boii sint in costum de obicei.Tinind cont ca multifara Dumnezeu sind doar niste animale rationale care vin de nicaieri si pleaca catre nicaieri” (Petre Tutea) , si multi chiar in numele lui Dumnezeu se comporta ca si niste animale in toata splendoarea regnului, in Danemarca e OK sa o pui de o felatie sau un swing cu animale. Poate un sex oral la un ciine e OK de ce nu. Sa-i dai, sa iei. Te-am simtit pe la dantura …..si deoadata …HAM si gata. Ramii fara instrumentul muncii. Oricum dezacsati sint peste tot, sa nu existe impresia ca nu sint mai ales in Danemarca care e o tara libera. Pentru ei s-a aprobat legea.  Pe principiul ambasadorilor si oficialitatilor romane de” Supt si Capra” ca si capra tot animal e , bine nu sint sigur ca e animal. Pentru ei daca are doua tite e femeie .  Dar daca e sa fie  tap?

Sexul cu animale e OK, fumatul in propria casa, nu-i OK.

Doar pentru simplul fapt ca exista o lege timpita ca multe legi, asta nu inseamna ca danezii sint zoofili. Or fi si dezacsati dar nu e o caracteristica a poporului danez ci mai degraba a politicianului. Fie el danez sau alta nationalitate care introduce o astfel de lege fara baza in lumea reala. De obicei, din surse demne de incredere :-) astfel de orgii se intimpla la nivelul inalt al societatii, la nivelul lui Micula si a  lui Baconschi facind o paralela

Sex cu animale este legal în Danemarca, dar rămâne pe general considerat ca fiind dezgustător şi o încălcare a drepturilor animalului. (care dintre ei?)

Cercetatorii de la Universitatea Copenhaga au încercat să afle ceea ce fac oamenii când au sex cu animalele, de ce o fac şi daca sexul între specii este chiar atât de rău pentru animale scrie videnskab.dk.

Cercetarea nu oferă răspunsuri sigure, dar sugerează că sexul în anumite limite,nu le poate oferi animalelelor placere, dar poate le da o viaţă un pic mai buna , deoarece sexul este o parte a naturii lor.

“Este clar că este greu de imaginat că o găină se simtebine după ce a fost penetrata, deci proporţiile sint o problemă.”

“Dar, dacă luaţi un animal mai mare . O vaca, atunci este la fel de greu de imaginat că ar fi deteriorata de către un om care o penetreaza”, a declarat Stine B. Christiansen care este  doctorant în cadrul Departamentului de Ştiinţe Zoologice la Universitatea din Copenhaga si este secretar tehnic al Consiliului de Etică al animalelor.

“În timp ce noi ştim că oamenii fac ceva mai divers decât doar o penetrare a animalului . O femeie ar putea dori să fi penetrata de un caine sau un cal sau sa aiba sex oral cu un câine. În aceste cazuri, este dificil de imaginat modul în care animalul suferă prejudicii. “

“Poate că este o experienţă pozitivă pentru animale. Unele activităţi, cum ar fi în cazul în care animalul stimuleaza o gura umană, poate chiar insemna ceva social pentru animale, ceva prin care devine entuziasmat, “, spune ea.

Aveti un bonus : http://www.zoofili.dk/index.html

Preluat de pe http://www.evz.ro/index.php

Comentati folosind contul Facebook

comments