Juventus vrea să devină din nou echipa de temut care domina fotbalul italian şi european. Pentru asta, ar fi nevoită să transfere jucători de top. Ibrahimovic este una dintre ţinte.

Atacantul rivalilor de la AC Milan este dorit la Torino însă Beppe Marotta, oficial al lui Juventus, recunoaşte că transferul unui jucător ca Ibra nu este deloc uşor.

“Jucătorii de top sînt o marfă foarte rară, dar noi căutam un as precum atacantul suedez”, tritează prima pagină a ziarului Tuttosport, citîndu-l pe Marotta.

Pe urmă, oficialul juventin a comentat mai multe despre jucător, dar şi despre AC Milan, contracandidată la titlu.

“AC Milan îl are pe Ibrahimovic care e un jucător foarte puternic, unul de top. Jucătorii ca el fac diferenţa şi nu este aşa uşor să ai unul. Obiectivul nostru e să avem în viitor un astfel de jucător, dar nu e deloc uşor.”, a mai spus Marotta.

Ibrahimovic a mai evoluat la Juventus în perioada 2004-2006, însă a plecat de la echipă după ce torinezii au fost retrogradaţi ca urmare a scandalului Calciopoli.

Pe lîngă Ibrahimovic, Juventus mai urmăreşte să transfere şi alţi jucători de top: Higuain, Falcao, Tevez, Suarez şi Robben.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments