[notice]Articol preluat de pe blogul lui Antonio[/notice]

Dupa zeci de ani in transport si avand de-a face cu foarte multi asa zisi transportatori am luat decizia ca merita o abordare diferita a serviciului de curierat cu destinatia Romania si retur. O noua relatie de transport curierat intre Danemarca si Romania se va deschide in curind. Aceasta ruta este dezvoltata logistic momentan pentru a putea gasi cele mai bune solutii si cei mai buni colaboratori pentru a putea acoperii tot teritoriul Romaniei la nivel urban si rural. Toate orașele si toate satele vor avea acum acoperire
Acest proiect este un proiect care se bazeaza pe interesul multor persoane care nu pot sau este foarte greu de a trimite pachete familiei in multe din zonele din tara si imposibil pentru cei din zona rurala. Orele tarzii la care celelalte rute de transport ajung. timpul pe care il pierzi asteptind in frig sau in ploaie transportul care ajunge la ore tirzii din noapte sau la zeci de km de locul unde stai, este un inconvenient pentru multi. Asadar am plecat de mult timp cu ideea de a face o ruta civilizata , serioasa si mai ales completa in domeniul curieratului dintre Danemarca si Romania.
Cei care trransporta de obicei colete au o singura ruta pe care o poate acoperi sau o zona. Altii pot livra doar zonele urbane mari anume orasele. De ce nu satele? De ce nu toata tara indiferent de zona? De la aceste intrebari am inceput. Datorita experientei in domeniu si a cunostintelor, prietenilor pe care ma bazez am reusit sa fac ca acest proiect sa prinda contur si acum il pot face public. Este o afacere, o afacere din care toata lumea sa iasa cistigata. Nu este o afacere de Dambovita si de 11 ani in Danemarca am oarecum o alta conformatie a afacerii si a modului civilizat in care se poate crea cu cateva persoane de nadejde o retea de logistica mica care sa poata face si diferenta intre unul si altul. De aceea daca cineva doreste sa se implice in acest proiect ma poate contacta pentru mai multe detalii se de ce nu o colaborare.

Acest proiect este un proiect deschis care se bazeaza pe oameni de calitate si care doresc si pot sa faca parte dintr-un sistem contracronometru bazat pe munca si responsabilitate. Nu promitem ca o sa va distram, nu va promitem ca o sa va dansam , dar promitem sa muncim. Sa muncim sa putem face diferenta si sa ne respectam intelegerile si cuvintul. Va multumim pentru intelegere si asteptam sugestii ( fara reclamatii momentan) direct pe email. Daca puteti pune umarul la acest proiect contactati pe adresa de email.

[email protected]

Comentati folosind contul Facebook

comments