Condamnat la sase ani de inchisoare cu executare pentru acte sexuale cu minori si trafic de persoane, liderul MISA nu se dezice de fantezii nici macar atunci cand stie ca este cel mai cautat roman!

In vreme ce la Bucuresti se anunta sentinta intr-unul dintre cele mai rasunatoare dosare din istoria instantelor de la noi, protagonistul Gregorian Bivolaru isi satisfacea fanteziile intr-un sex shop din Paris.

Cel putin asta sustin reporterii unei televiziuni finlandeze, care au mers pe urmele liderului MISA pentru a realiza documentarul “Chemarea unui guru tantric”.

Jurnalistii au colindat Parisul in lung si-n lat, cu poza cu Bivolaru in mana, stiut fiind faptul ca Guru s-a ascunde cand in Franta, cand in Suedia. Si nu mica le-a fost uimirea atunci cand unul dintre vanzatorii unui magazin cu „jucarii” pentru adulti l-a recunoscut pe Bivolaru din fotografii si le-a marturisit ii este client fidel!

Bivolaru a fost recunoscut de vanzatorul unui sex shop din Paris

Dupa difuzarea acestui documentar, primaria din Copenhaga a hotarat sa nu mai subventioneze filiala MISA de-acolo si in general organizatiile care predau tantra yoga.

Autoritatile romane au declansat toate procedurile pentru a pune mana pe Bivolaru, insa, cu putin noroc, acesta poate scapa din nou basma curata. In cel mai scurt timp va fi emis un mandat european de arestare, insa se presupune ca daca acesta va fi identificat pe teritoriul Suediei exista sanse ca instanta de-acolo sa nu accepte extradarea lui, intrucat Bivolaru a cerut azil politic. Insa, daca acesta va fi identificat pe teritoriul Frantei, liderul MISA cu siguranta va ajunge in Romania sa-si ispaseasca pedeapsa.

Potrivit unor surse, imediat dupa ce si-a primit sentinta in Romania, Bivolaru s-ar fi retras pe teritoriul Suediei, acolo unde isi are resedinta de mai multi ani.
Preluat de pe http://www.cancan.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments