Vicecampioana României la hochei, Corona Braşov, va avea din sezonul următor un antrenor suedez pe banca tehnică. Greg Lindqvist a semnat pe un sezon cu drept de prelungire şi are ca obiectiv câştigarea a cel puţin un trofeu din trei posibile: titlul inter, Cupa României sau Liga Mol.

„În primul meu an în Liga Mol am avut un sezon reuşit la Miskolc şi mă gândeam că voi continua, dar preşedintele de acolo a amânat mult negocierile, iar între timp a venit oferta Braşovului. Am încredere mare în lotul de jucători, iar cu câteva transferuri pe care le voi cere ne gândim doar la trofee. Medaliile de bronz şi argint pentru mine sunt ca şi ornamentele în bradul de Crăciun. Cred în ceea ce fac, sunt convins că din cele 3 competiţii putem câştiga cel puţin una”, a declarat suedezul Lindqvist la prezentarea oficială.

Vicepreşedintele grupării, Emilian Cernica, a susţinut că echipa braşoveană a demarat deja pregătirea sezonului 2012-2013 odată cu prezentarea noului antrenor: „Greg Lindqvist a fost de la început una din opţiunile noastre, dar trebuie să recunosc că, de la început, am considerat că va fi greu să-l aducem. Cu Greg vom încerca să obţinem şi trofee în sezonul următor, întrucât până acum ne-am oprit doar la locul 2”.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments