Corona Braşov va avea din sezonul următor un nou antrenor, pe suedezul Kjell Lindquist. Cel mai important club la care a activat până în prezent este Salzburg, din prima ligă austriacă, în sezonul 2004-2005. Ultimul club unde a antrenat noul antrenor al Braşovului este Miskolci Jegesmedve din Ungaria.
„Greg Lindquist este noul antrenor principal. Am avut mai multe opţiuni dar am optat pentru acest antrenor care şi-a arătat calităţile în ultimul sezon al Ligii MOL. Din acest moment putem considera că pentru noi noul sezon a început. Ne-am dorit să aducem un aer nou în vestiarul nostru, iar un antrenor nordic cred că este cea mai buna variantă. În perioada următoare vom demara discuţiile referitoare la componenţa lotului de jucători pentru sezonul viitor”, a susţinut Emilian Cernica, vicepreşedintele ASC Corona 2010 Braşov, conform site-ului oficial al clubului.

Suedezul Lindquist s-a declarat bucuros că va veni la Braşov, el urmând să fie prezentat la începutul lunii mai. „Cunosc patinoarul care este impecabil, ştiu că lumea vine la hochei la Braşov, iar condiţiile de pregătire sunt foarte bune. Abia aştept să încep munca la noua mea echipa”, a susţinut şi antrenorul nordic. El a semnat un contract valabil pe un sezon cu opţiune de prelungire din partea clubului.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments