http://torajd.files.wordpress.com/2010/12/cheap_monday_jeans_25217146_110212437_116967738.jpgMagazinul online Superjeans.ro continuă să confirme ideea că și în România, cele mai noi colecții de denim, ale celor mai bune branduri din lume, se cumpără online, cu ușurință și încredere. Site-ul oferă informații clare despre cum oamenii își pot alege online corect blugii potriviți. Ceea ce are în plus, este faptul că cei care sunt interesaţi să cumpere au posibilitatea de ridicare a produselor de la sediul din București, putând să și probeze produsele.

Magazinul online oferă o varietate de blugi și îmbrăcăminte dedicată celor care doresc să găsească rapid și ușor produse de calitate şi a celor care vor sa poarte haine care le subliniază atitudinea.

 

 

 

 

Site-ul continuă să ridice standardele oferind iubitorilor de denim o nouă perspectivă asupra blugilor skinny prin brandul suedez de jeanși, Cheap Monday. Patalonii, ieşiţi din tipare „stretch tight”, oferă ţinutei casual creativitatea vestimentară de care are nevoie o persoană pentru a ieşi în evidenţă oriunde merge. Colecția Cheap Monday pentru toamnă-iarnă 2012/2013 aduce un stil neconvențional, principalele aspecte fiind legate de evoluția circulară a naturii care sunt transpuse în finisajele și efectele folosite, cât și în culorile și motivele imprimate. Echilibrul dintre trup, minte și spirit este subliniat în stilul suprapus al hainelor. Tonurile inspirate de ceață și de praful misterios reflectă tema naturală îmbinată cu culori puternice. Filosofia din est, legată de percepția timpului, de răbdare și disciplină, a contribuit și ea prin influențele contemporane ale artelor marțiale.

Brandul “Cheap Monday”  a început în anul 2000, printr-un magazin second-hand care se numea “Weekend” dar prin selecția bună de haine magazinul s-a extins.  Atunci, Orian Andersson și Adam Friberg au creat prima colecție din denim cu o croială skinny, foarte mulată pe corp. De asemenea, au creeat și linii neconvenționale de haine, accesorii și încălțăminte.

Brandul Cheap Monday este disponibil cu multă mândrie și pe SuperJeans.ro.

Articol preluat de pe rumoursmagazine.com

Comentati folosind contul Facebook

comments