Poate participa orice român cu domiciliul în România sau străinătate. Autorii primelor trei înregistrări, în ordinea descrescătoare a like-urilor la data de 8 decembrie ora 24:00, ora României, vor primi bilete de avion pentru întreaga familie, dus-întors, din orice destinație către București (sau alt oraș din România pentru care există curse) și înapoi. Numărul de bilete pe familie e de maxim 4.

Câștigătorii sunt anunțați pe data de 8 decembrie, ora 24.00, ora României. Câștigătorii vor trebui să aleagă, până la data de 15 decembrie, zilele pentru care vor să fie emise biletele, din datele disponibile, Facem tot posibilul ca biletele să fie cu plecarea în intervalul 20 decembrie – 10 ianuarie, nu putem însă garanta disponibilitatea lor pentru orice dată și orice oraș de plecare.

Procedura de urmat este:

1. Înregistrezi mesajul tău video pro-Europa, pro-libertate. Poți folosi telefonul, webcam-ul, computerul, tableta sau orice alt mijloc de înregistrare video.

2. Asigură-te că sunetul și imaginea sunt suficient de clare.

3. Postezi mesajul pe pagina ta de Facebook sau pe youtube

4. Trimiți un mesaj privat pe mesageria paginii „Apără Europa” cu linkul mesajului tău http://www.facebook.com/Aperi.Europa

5. Dacă mesajul e despre Europa, libertate, vest, și nu e injurios sau indecent, îi dăm share pe pagina „Apără Europa”

6. Pe 8 decembrie ora 24:00, stabilim câștigătorii, în ordinea like-urilor acumulate pentru fiecare mesaj.

Dacă vrei să iei cât mai multe like-uri, fii creativ și îndrăzneț și mobilizeă-ți prietenii și familia să te voteze.

Inițiativa „Apără Europa” e sponsorizată de Revista Kamikaze.  Aceasta inițiativă nu este o promoție, dacă participi nu cumperi nimic, nu plătești pe nimeni și nu ți se cere nici un serviciu sau acțiune înafara părerii tale înregistrate video, publicată pe pagina ta de Facebook.

 

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201010/w728/andrei_gheorghe1_87642000.jpgVedeti mai jos mesajul trimis de Andrei Gheorghe romanilor plecati peste hotare .

Cata dreptate poate sa aiba … A spus lucrurilor pe nume.

Daca aveti un video dati-l  si noua ca sa-l timitem mai departe !!!

 

Comentati folosind contul Facebook

comments